Recensies over Koelman Bouw

“Prima aannemer die doet wat is beloofd met uitstekende vakmensen in dienst.”
– geschreven door een klant waar Koelman Bouw een aanbouw van 6 x 4 meter heeft gerealiseerd.

 “Negen jaar geleden heeft Koelman Bouw een grote, lastige verbouwing van ons souterrain tot een goed einde weten te brengen. We zijn er nog steeds zeer blij met het resultaat. De afgelopen maanden stonden voor ons in het teken van het realiseren van een uitbouw, met daarin een badkamer. Ook nu is dat weer tot onze volle tevredenheid door Koelman Bouw gerealiseerd. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
– naar aanleiding van twee verbouwingen in Rotterdam

"Met een leidend budget en planning heeft Koelman Bouw op een creatieve en efficiënte manier meegedacht aan ons vrijstaande huis in Rotterdam Kralingen-de Esch. Er was geen standaard bestek maar wel een duurzame kwaliteit die behaald moest worden. In 4 maanden tijd is, in een bouwteam met een architect en Koelman Bouw, het huis uitgedacht. Romke Grootendorst luisterde goed naar ons als opdrachtgever, is 24/7 te bereiken en dacht constructief mee. Door zijn ervaringen met bouwsystemen, zijn nuchtere kijk en betrokkenheid werd 5 april 2017 de eerste paal geheid en kregen we 13 juni 2017 de sleutel van ons energiezuinige casco-klaar huis (incl. Installaties, elektra en gevelafwerking).

Door zowel het bouwsysteem als de detaillering zoveel mogelijk te prefabriceren is er een super degelijk mooi huis met goede detaillering ontstaan in een korte bouwtijd. Zijn mannen zijn vakmannen die heel netjes en hard werken. Ook de nazorg is goed. Koelman Bouw verstaat het bouwvak goed en hebben gezorgd voor een heerlijk huis!" - naar aanleiding van de bouw van een villa in Rotterdam

BouwGarant Gecertificeerd

Koelman Bouw is een erkende BouwGarant aannemer! BouwGarant betekent voor u:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Service
  • Garantie

Lees verder over BouwGarant

Kwaliteit, zekerheid, service en garantie met BouwGarant