Over Koelman Bouw

Al meer dan 25 jaar verzorgt Koelman Bouw de nieuwbouw of verbouw van woningen en bedrijfslocaties voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Koelman Bouw is een middelgroot bouwbedrijf dat werkt met korte lijnen. Wij zoeken voor iedere opdracht naar duurzame oplossingen en gaan in onze werkzaamheden voor nét dat beetje meer.

Koelman Bouw onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Wij willen graag samen met u de nieuwbouw of verbouwing uitvoeren. Vanaf het eerste contact zetten wij onze kennis en ervaring in om uw wensen en ideeën werkelijkheid te laten worden.

Als erkend BouwGarant aannemer bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, zekerheid, service en garantie.

Maatschappelijk ondernemen staat bij Koelman Bouw al jaren hoog in het vaandel. Met een andere kijk op de economie en maatschappij gaan wij verantwoord om met: grondstoffen en produkten, de natuur, mensen en natuurlijk onszelf en onze bedrijfsvoering. Tevens steunen wij diverse projecten in Derde Wereldlanden.

Voor ieder bouwproject in de regio Zuid-Holland Zuid kunt u bij ons terecht. Ook uw bouwproject willen wij graag uitvoeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

BouwGarant Gecertificeerd

Koelman Bouw is een erkende BouwGarant aannemer! BouwGarant betekent voor u:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Service
  • Garantie

Lees verder over BouwGarant

Kwaliteit, zekerheid, service en garantie met BouwGarant